VILKA ÄR VI

Erfarna vårdspecialister

Nordic Netcare har fler än 70 anställda vårdspecialister – dem alla är utbildade och licensierade fysioterapeuter eller kiropraktorer. Alla vårdspecialister håller sig uppdaterade om den senaste evidensbaserade kunskapen inom vårt rådgivningsområde. Utöver detta har teamet ett stort antal relevanta kompetenser inom olika idrottsgrenar, träningsmetoder samt forskning, och därutöver praktisk erfarenhet av behandlingar.

Julie

Cand. Scient. Fys

Julie är utbildad fysioterapeut och Cand. Scient. Hon har särskilt fokus på att implementera ny forskning i praktiken och har genom sin vidareutbildning fått djupgående kunskap vad avser kopplingen mellan evidens och praxis.
Julie är intresserad av kampsport och har genom åren utövat olika former av kampsport i kombination med styrketräning.

Endre

Endre

Endre är utbildad fysioterapeut och är intresserad av idrott, särskilt löpning. Endre har friidrottat i tio år och har bland annat vunnit två medaljer i stafett i Norges mästerskap för U23. Han är fortsatt aktiv inom 400-meterslöpning och är sprinttränare åt en grupp lovande, unga löpare.

Camilla

Cand.manu

Camilla är utbildad kiropraktor och har i flera år arbetat på klinik och specialiserat sig på diskbråck i ländrygg och nacke samt graviditetsrelaterade besvär.
Camilla har tidigare spelat fotboll i mer än 20 år.

Andreas

Cand.scient. fys

Andreas är utbildad fysioterapeut och cand.scient. från Syddanska universitetet. Hans outtröttliga arbete med insamling och förmedling av den senaste nationella och internationella forskningen hjälper till att säkerställa att våra kunder får den senaste evidensbaserade rådgivningen. Andreas har tidigare varit gymnast på hög nivå, och på sin fritid arbetar han fortfarande med tävlingsgymnaster inom trampolin och tumbling.

Frederik

Fysioterapeut B.sc.

Frederik är utbildad fysioterapeut med särskilt intresse och erfarenhet inom träning och manuell behandling.
Han har utmanat sin fysiska och mentala styrka genom flera olika aktiviteter, däribland fotboll, golf, triathlon och ultralöpning. Nu senast har han deltagit i och vunnit det extremt krävande TV2-programmet ”Korpset”.
Utöver att vara vårdspecialist använder Frederik sina många erfarenheter till att ge en mycket personlig rådgivning och hjälp med självutveckling.

Katinka

Fysioterapeut B.sc.

Katinka är utbildad fysioterapeut och har flera års relevant erfarenhet från klinik med särskilt fokus på skador i axlar och rygg. Hon har i flera år tränat och undervisat i TRX suspension training och reformer-pilates. Hennes kunskap ger en god överblick över vilken behandling eller träning som bäst kan hjälpa dig att bli av med dina skador.

HUR DET FUNGERAR

Telefonkontakt och kontakt via vår app

Kontakta oss

Ring till oss direkt eller använd vår Nordic Netcare-app

Dialog kring din skada

• Beskriv skadan
• Prognos för skadan
• Få råd och vägledning

Val av klinik

Baserat på vårt samtal ”matchar” vi dig med den klinik som bäst motsvarar dina önskemål och behov

Betalningsgaranti

När du väljer att få behandling på en av våra samarbetskliniker betalar vi för din behandling direkt till kliniken

Bli skadefri

Kom tillbaka till det du saknar att göra, utan smärtor

Kontakta oss

Ring till oss direkt eller använd vår Nordic Netcare-app

Dialog kring din skada

• Beskriv skadan
• Prognos för skadan
• Få råd och vägledning

Val av klinik

Baserat på vårt samtal ”matchar” vi dig med den klinik som bäst motsvarar dina önskemål och behov

Betalningsgaranti

När du väljer att få behandling på en av våra samarbetskliniker betalar vi för din behandling direkt till kliniken

Bli skadefri

Kom tillbaka till det du saknar att göra, utan smärtor

VARFÖR VÄLJA OSS

Kvalitetssäkrad hälsovård sedan 2003

200 000 kunder om året

Genom vår unika hälsomodell har vi sedan 2003 hjälpt fler än 600 000 kunder.
Vi rådgör och hjälper nu fler än 200 000 kunder varje år och betalar för mer än en miljon behandlingar om året. Vårt mål är att du så snabbt som möjligt ska kunna återgå till din vardag.

4 000 kliniker

Vi samarbetar med fler än 4 000 kliniker och 12 000 vårdspecialister i Skandinavien, som alla är en del av Nordic Netcares kvalitetssäkrade nätverk. Vi är stolta över att kunna erbjuda de bästa klinikerna i Norden inom ett stort antal relevanta behandlingsformer: fysioterapi, kiropraktik, osteopati, naprapati, manuell terapi, psykomotorisk fysioterapi, akupunktur och zonterapi.

17 års erfarenhet

Nordic Netcare grundades 2003 som ett privat vårdalternativ med fokus på fysioterapi och träning, sedan dess har vi vuxit till att bli en av Nordens ledande vårdaktörer.
Vi drivs av vår passion för att motivera människor till att ta ansvar för sin egen hälsa.

MOBILAPPLIKATION

Nordic Netcare App –Hjälp finns nära till hands

Alla kunder som har ett aktivt ärende erbjuds att använda vår applikation.

Appen ger dig åtkomst till en överblick över ditt ärende, din klinik, bokningar, ditt träningsprogram, relevant information och ev. återbetalning.
Enkel och säker inloggning
Hitta den bästa kliniken
Se din utvalda klinik och boka online
Se dina övningar

Träningsvideor anpassade efter ditt behov, så att du kan träna rätt

Övningar, råd och vägledning ges på bakgrund av den senaste forskningen och anpassas efter just din skada, och du är alltid välkommen att ringa tillbaka till oss om du har frågor.

KONTAKT

Kontakta oss

+46 8 12160700